You, the petitioner
Speeleiland1

Leg het landschapspark en speeleiland aan in Noordwijk

1,215 signatures

De gemeente heeft het plan om in het middengebied Noordwijk een landschapspark en speeleiland aan te leggen. Dit wordt vertraagd door enkele bezwaarmakers. Wij verzoeken de gemeente zo spoedig mogelijk te starten met de aanleg, vanwege de speel-, recreatie, wandel en natuurbehoefte in Noordwijk.

Petition

We

Bezorgde burgers van Noordwijk met en zonder kinderen, wandelaars, recreanten en natuurliefhebbers.

 

establish that:

  • Dat tegen het plan van de gemeente slechts enkelen bezwaar hebben aangetekend.
  • Dat ruime inspraakmogelijkheid is gegeven door de gemeente en het plan daarna nagenoeg conform wens is aangepast.
  • Dat vrijwel alle bewoners van Noordwijk juist groot voorstander zijn.
  • Dat de bezwaarmakers een petitie zijn gestart tegen het plan en voor natuurbehoud zijn, terwijl gemeentelijk onderzoek uitwijst dat met aanleg de natuurwaarde juist toeneemt.

 

and request

de gemeente Noordwijk zo spoedig mogelijk over te gaan tot de aanleg van het landschapspark en speeleiland in het middengebied van Noordwijk, zodat het gebied voldoet aan de omgevingsbehoeften die er zijn met betrekking tot openbare speelfaciliteiten, wandel- en recreatiemogelijkheden en de uitstraling van het gebied in lijn ligt met de woonwijken in de directe omgeving.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Noordwijk 
Petition desk:
Closing date:
2022-02-06 
Lead petitioner:
Wil de Koning 
Website:

History

Signatures